Створити необхідні умови для продуктів допоможуть вакуумні пакувальники, які запобігають попаданню кисню і збільшують термін зберігання. Коли поживні інгредієнти довго знаходяться на відкритому просторі, мікроби розмножуються в кілька разів швидше. Приготовлена їжа піддається зовнішнім негативним впливам навіть у холодильниках. Не дарма багато домогосподарки обволікають овочі, фрукти, відкриті банки плівкою. Це ненадовго, але продовжує їм життя. У хороших ресторанах використовують спеціальні прилади, висмоктуючі непотрібне повітря з упаковок. Ця процедура є обов'язковою, адже на кону здоров'я відвідувачів.
Конструкція пристрою має хороші ергономічні показники і комфортно впишеться у вже існуючий набір обладнання. Вакуумний пакувальник оптимально підходить для невеликих ресторанів, барів, магазинів, - приміщень з обмеженим вільним простором.
Вакуумні пакувальники на професійній кухні. Щоб зберегти продукт в первісному вигляді, сьогодні використовуються різноманітні пристрої, що відрізняються високою продуктивністю. У число найбільш технологічних входять вакуумні пакувальники, які збережуть смак і приємний зовнішній вигляд страви на довгий час. Процес обробки продукту не пов'язаний з випаровуванням вологи або зміною клітинної структури, що є важливою перевагою. До того ж на поверхні не з'являється слідів обвітреної скоринки, що псує враження про продукт. Вакуумний пакувальник відрізняється своєю універсальністю, а вміст можна використовувати для:
- тривалого зберігання;
- розігріти в мікрохвильовій печі;
- походів на великі відстані.
Вакуумний пакувальник купити
Особливості вибору вакууматора. Обладнання дозволяє не тільки упакувати, але і полегшити приготування різних страв. Його застосовують для швидкої маринування риби і м'яса. Пори продукту всередині упаковки розкриваються значно швидше, тому готування після вилучення вмісту значно прискорюється. Вакуумний пакувальник буде корисний у будь-якому закладі громадського харчування.
У даній категорії немає товарів.